Onze BSO

Buitenschoolse opvang bij het Vlinderveld

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in een veilige, vertrouwde en stimulerende omgeving. Waar ze zelf veel mogelijkheden hebben om te kunnen spelen op de manier die bij hun past. Kinderen worden daarbij geaccepteerd, zoals ze zijn,

dus met ieders eigenheid en individuele mogelijkheden.

 

 

Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 11 jaar. We kiezen bewust voor vaste dagen opvang, zodat er rust en regelmaat is voor de kinderen.

 

Door de verticale groepssamenstelling, creëren wij een omgeving waar kinderen van verschillende leeftijden spelen met elkaar, leren van elkaar en leren rekening houden met elkaar. De groepsgrootte zal uit zes kinderen bestaan.

 

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen met de ouders/ verzorgers.

Buitenschoolse opvang

Locatie

 

 

B.S.O. het Vlinderveld bevindt zich in een kindvriendelijke woonwijk vlakbij de basisscholen en is gelegen op loopafstand van een bosgebied en vele speeltuinen.

 

Onze binnenruimte heeft een huiselijke sfeer met zelfs een speelzolder! Er zijn verschillende leuke hoeken ingericht, waarbij het speelgoed is afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van de kinderen.

 

Buiten spelen is leuk en ook nog eens erg gezond, daarom zal er bij het Vlinderveld, zodra het weer het toelaat, buiten gespeeld worden.

 

Bekijk meer van onze locaties hier

Openingstijden

 

 

 

De buitenschoolse opvang is 46 school­weken

per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag.

 

Dit is naschoolse opvang van 12.00/ 15.00 uur

tot 18.00 uur inclusief vijf weken schoolvakantie

van 7.30 uur tot 18.00 uur (zomervakantie regio

noord basisonderwijs zijn wij gesloten).

 

Op nationale feestdagen zijn we gesloten

 

Plaatsingsbeleid

 

 

Uw kind kan bij ons ingeschreven worden via een aanmeldingsformulier. Dit formulier is kunt u hier downloaden en vind u op onze locatie. Inschrijven kan vanaf het moment dat de (verwachte) geboortedatum bekend is.

 

Er wordt altijd serieus gekeken of het mogelijk is om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent de opvang van uw kind.

Meer info

 

Naast de informatie die u hier op onze website vind, kunt u hiernaast ons beleidsplan en ons aanmeldingsformulier downloaden.

 

U kunt ons inspectierapport inzien via het landelijk register kinderopvang. Een linkje vindt hiernaast, vervolgens kunt de naam van ons kindercentrum invullen om het rapport gelijk inzien.

Heeft u klachten?

 

Onze organisatie zet zich dagelijks in voor professionele en betrouwbare opvang. Toch kan het gebeuren dat ouders of een oudercommissie ergens niet tevreden over zijn. Zowel ouders als de oudercommissie kunnen dan bij het klachtenloket kinderopvang een klacht indienen. Voor informatie, advies en bemiddeling kunt u contact opnemen met het klachtenloket kinderopvang, bereikbaar onder: www.klachtenloket-kinderopvang.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9 en 17 uur; 0900 1877

Kindercentrum Het Vlinderveld

Kinderdagopvang (en postadres):

De Stok 18 | 7913 RE Hollandscheveld

 

Buitenschoolse opvang:

Zandwijkstraat 24

 

06 - 11 02 46 14 | info@hetvlinderveld.nl