Onze BSO

Buitenschoolse opvang bij het Vlinderveld

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in een veilige, vertrouwde en stimulerende omgeving. Waar ze zelf veel mogelijkheden hebben om te kunnen spelen op de manier die bij hun past. Kinderen worden daarbij geaccepteerd, zoals ze zijn,

dus met ieders eigenheid en individuele mogelijkheden.Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 11 jaar. We kiezen bewust voor vaste dagen opvang, zodat er rust en regelmaat is voor de kinderen.


Door de verticale groepssamenstelling, creĆ«ren wij een omgeving waar kinderen van verschillende leeftijden spelen met elkaar, leren van elkaar en leren rekening houden met elkaar. 


Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen met de ouders/ verzorgers.

Buitenschoolse opvang

LocatieB.S.O. het Vlinderveld bevindt zich in een kindvriendelijke woonwijk vlakbij de basisscholen en is gelegen op loopafstand van een bosgebied en vele speeltuinen.


Onze binnenruimte heeft een huiselijke sfeer met zelfs een speelzolder! Er zijn verschillende leuke hoeken ingericht, waarbij het speelgoed is afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van de kinderen.


Buiten spelen is leuk en ook nog eens erg gezond, daarom zal er bij het Vlinderveld, zodra het weer het toelaat, buiten gespeeld worden.


Bekijk meer van onze locaties hier

Openingstijden
De buitenschoolse opvang is
46 weken
per jaar geopend
van maandag tot en met donderdag inclusief vijf weken schoolvakantie. Bij afname op de vrijdag is er alleen sprake van opvang gedurende de 41 schoolweken, dit is exclusief alle schoolvakanties.


De naschoolse opvang is van 12.00/14.00 uur tot 18.00 uur.


Op nationale feestdagen en zomervakantie regio noord basisonderwijs zijn we gesloten.


PlaatsingsbeleidUw kind kan bij ons ingeschreven worden via een aanmeldingsformulier. Dit formulier is kunt u hier downloaden en vind u op onze locatie. Inschrijven kunt u doen wanneer uw kind 3 jaar is.


Er wordt altijd serieus gekeken of het mogelijk is om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent de opvang van uw kind.

Meer info


Naast de informatie die u hier op onze website vind, kunt u hiernaast ons beleidsplan en ons aanmeldingsformulier downloaden.


U kunt ons inspectierapport inzien via het landelijk register kinderopvang. Een linkje vindt u hiernaast, vervolgens kunt de naam van ons kindercentrum invullen om het rapport gelijk inzien.

Heeft u klachten?


Onze organisatie zet zich dagelijks in voor professionele en betrouwbare opvang. Toch kan het gebeuren dat ouders of een oudercommissie ergens niet tevreden over zijn. Zowel ouders als de oudercommissie kunnen dan bij het klachtenloket kinderopvang een klacht indienen. Voor informatie, advies en bemiddeling kunt u contact opnemen met het klachtenloket kinderopvang, bereikbaar onder: www.klachtenloket-kinderopvang.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9 en 17 uur; 0900 1877

Kindercentrum Het Vlinderveld

Kinderdagopvang (en postadres):

De Stok 18 | 7913 RE Hollandscheveld


Buitenschoolse opvang:

Zandwijkstraat 24


06 - 11 02 46 14 | info@hetvlinderveld.nl