Onze KDV

Kinderdagopvang bij het Vlinderveld

Wij vinden het belangrijk dat kinderen vanuit een veilige, vertrouwde en stimulerende omgeving de wereld om zich heen kunnen ontdekken en begrijpen. Kinderen worden daarbij geaccepteerd, zoals ze zijn, dus met ieders eigenheid en individuele mogelijkheden.DagopvangWij bieden dagopvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar. We kiezen bewust zoveel mogelijk voor gehele dagen opvang, zodat er rust en regelmaat is voor de kinderen. Opvang per dagdeel is in overleg mogelijk, mits er al een hele dag wordt afgenomen.


Door de verticale groeps­samenstelling creĂ«ren wij een omgeving waar kinderen van verschillende leeftijden spelen met elkaar, leren van elkaar en leren rekening houden met elkaar.  


Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen met de ouders/verzorgers.

LocatieOnze locatie bevindt zich in een kindvriendelijke woonwijk vlakbij de basisschool en is gelegen op loopafstand van een bosgebied en vele speeltuinen.


Onze binnenruimte heeft een huiselijke sfeer. Er zijn verschillende leuke hoekjes ingericht, waarbij het speelgoed zoveel mogelijk op kindhoogte staat.


Buiten kan er naar hartenlust worden gerend, gefietst en in de zandbak worden gespeeld. Dit doen we dan ook graag, zodra het weer het toelaat.


Bekijk meer van onze locatie hier

Openingstijden
Het Vlinderveld is het gehele jaar geopend van maandag

tot en met vrijdag.


Op nationale feestdagen zijn we gesloten.


Wij bieden dagopvang van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Daarnaast bieden wij in overleg met de ouders/verzorgers

vervroegde opvang vanaf 7.00 uur aan.
Uw kind kan bij ons ingeschreven worden via een aanmeldingsformulier. Dit formulier is kunt u hier downloaden en vind u op onze locatie. Inschrijven kan vanaf het moment dat de (verwachte) geboortedatum bekend is.


Er wordt altijd serieus gekeken of het mogelijk is om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent de opvang van uw kind.

Plaatsingsbeleid

Meer info


Naast de informatie die u hier op onze website vind, kunt u hiernaast ons beleidsplan en ons aanmeldingsformulier downloaden.


U kunt ons inspectierapport inzien via het landelijk register kinderopvang. Een linkje vindt u hiernaast, vervolgens kunt de naam van ons kindercentrum invullen om het rapport gelijk inzien.

Heeft u klachten?


Onze organisatie zet zich dagelijks in voor professionele en betrouwbare opvang. Toch kan het gebeuren dat ouders of een oudercommissie ergens niet tevreden over zijn. Zowel ouders als de oudercommissie kunnen dan bij het klachtenloket kinderopvang een klacht indienen. Voor informatie, advies en bemiddeling kunt u contact opnemen met het klachtenloket kinderopvang, bereikbaar onder: www.klachtenloket-kinderopvang.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9 en 17 uur; 0900 1877

Kindercentrum Het Vlinderveld

Kinderdagopvang (en postadres):

De Stok 18 | 7913 RE Hollandscheveld


Buitenschoolse opvang:

Zandwijkstraat 24


06 - 11 02 46 14 | info@hetvlinderveld.nl